insultop15Een degelijke thermische isolatie van uw vloer is een must. Sinds enkele jaren is dit zelfs in een verstrengde reglementering vastgelegd.

 

geextrudeerde polystyreenGEEXTRUDEERDE POLYSTYREENPLATEN

Harde platen van geëxtrudeerd polystyreenschuim voor toepassingen waarbij een hoge drukvastheid en optimale waterresistentie is vereist. Dankzij hun gesloten celstructuur zijn URSA XPS platen uitstekende warmte-isolatoren, nemen ze geen water op en zijn ze erg drukvast. Hun uitstekende isolerende eigenschappen zorgen voor lage verwarmingskosten. Op die manier helpen ze ook de druk op het milieu te verlagen. De produktie van URSA XPS is zeer milieuvriendelijk: het wordt met CO2 (lucht als celgas) geschuimd.

pdftechnische fiche geextrudeerde polystyreen

insultop15INSULTOP15

Polyethyleenschuim met gesloten celstructuur.

 

Voordelen:

  • Extra dunne scheiding tegen de kou
  • Blokkeert het stijgen van vochtigheid
  • Gemakkelijk en snel te plaatsen
  • Zeer sterk
  • Onaantastbaar op lange termijn
  • Thermische voeg bijgeleverd
  • Talrijke toepassingen overal waar er gebrek aan ruimte is !

pdfTechnische fiche Insultop 15

polyurethaan purPOLYURETHAAN PUR

EUROWALL is een isolatieplaat met een kern in hard polyurethaanschuim, bekleed met een gasdicht meerlagencomplex van kraftpapier en metaal folies waarvan één zijde reflecterend en één zijde matgrijs. De reflecterende zijde moet naar de spouw gericht worden. Toepassing: spouwmuurisolatie en vloerisolatie.
pdfTechnische fiche Polyurethaan PUR

rockwool504ROCKWOOL 504

Zeer harde rotswolplaat (+/- 140kg/m³) met een hoge weerstand tegen indrukken. Toepassing : thermische- en contactgeluidsisolatie van steenwachtige en houten zwevende vloeren.
pdfTechnische fiche Rockwool 504

thermogran super acousticTHERMOGRAN SUPER+ACOUSTIC

Polyurethaan thermische en akoestische isolatiegranulaten voor vloeren = uitvulling + thermische isolatie + akoestische isolatie. THERMOGRAN® SUPER+/ACOUSTIC zijn polyurethaan (PUR) isolatiegranulaten die worden gebroken en gekorreld, gewassen en gedroogd. De PUR-granulaten zijn geformuleerd uit isocyanaten, blaasmiddel en additieven met schimmelwerende en brandwerende eigenschappen. De groene kleur ontstaat door van brandvertragende additieven. Deze PURgranulaten worden vermengd met additieven en cellulose die de mechanische, thermische en hygrische karakteristieken optimaliseren.

pdftechnische fiche thermogran super+acoustic

unipirUNIPIR

Ondervloer isolatieplaat van Polyiso polyisocyanuraat hardschuim (UNIPIR), 2-zijdig gecacheerd met gasdicht, reflecterende, lage emissie tri-laminaat aluminium folie.
pdfTechnische fiche Unipir